Nedre stugan kiosk-grill

Ansvarigt lag:P07/08 + P11

Kontaktperson lag: P07/08, Pernilla Rydell
Mailadress: pernilla.rydell@gmail.com
Telefonnummer: 070-335 26 33

Kontaktperson lag: P11 Emmelie Hallin
Mailadress: emmeliehallin@hotmail.com
Telefonnummer: 073-692 15 48

Kontaktperson cupkommitté: Pernilla Rydell
Mailadress: pernilla.rydell@gmail.com
Telefonnummer: 070-335 26 33

 

Arbetsbeskrivning

Kiosk och grill! 

 

Tips från coachen: (samlade erfarenheter från tidigare år)

  • Grilla på en halva av grillen, varmhållning i kantiner på andra
  • Lägg folie mellan kantin och grill
  • Stapla kol i en pyramid vid tändning och fördela efter ca 30 min
  • Ha en vagn eller skottkärra tillgänglig för transporter mellan grill och kiosk
  • 5 personer per pass: 2 grillare, 2 kiosk och en "fixare"

 

Cupdagar

  • ca 06:45 startar första passet
  • Plocka fram allt som ska säljas från nattförvaring
  • Hacka/skala/skiva det som behövs
  • ca 09:00 starta grillen
  • Städa och hålla rent kring kioskområde
  • Hämta varor för påfyllning vid ordinarie kiosk.
  • Flytta osålda varor till nattförvaring

Endast funktionärer med lunchkupong är berättigade till en lunch. Hamburgare alt wrap inklusive dricka.

Fritt med kaffe till alla funktionärer

 Cupslut

  • Flytta överblivna varor till ordinarie Kiosk vid gamla Klubbstugan